Handbol

El Barça queda enquadrat en el mateix grup que el Kielce i el Kiel a la Champions

Completen el grup del vigent campió, el Pick Szeged, el Celje, el Nantes, l’Elverum i l’Aalborg

El Barça, amb onze títols al seu palmarès i guanyador de les dues últimes edicions de la Champions, ja sap el camí que haurà de traçar si vol revalidar la corona de Colònia. Després del sorteig de grups que s’ha fet aquest matí a Viena, l’equip de Carlos Ortega ha quedat enquadrat en el grup B on tindrà com a principals rivals el Kielce i el Kiel, els seus oponents en la final i la semifinal disputades fa quinze dies al Lanxess Arena. Completen el grup el Pick Szeged, el campió hongarès, el Celje, el Nantes, l’Elverum noruec i l’Aalborg danès, finalista de l’edició del 2020 i que s’està reforçant de valent.

En el grup A hi jugaran el París Saint-Germain, el Magdeburg, el GOG Gudme danès, el Porto, el Dinamo Bucarest, el Veszprém, el Wisla Plock i el Zagreb. La fase de grups arrencarà el dimecres 14 i el dijous 15 de setembre i es repeteix el mateix sistema de competició: els dos primers de cada grup accedeixen directament als quarts de final, i del tercer al sisè es creuaran en els vuitens de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)