Tennis

Nadal continua millorant en la gespa de Wimbledon i passa als vuitens

Derrota per 6-1, 6-2 i 6-4 Sonego en la tercera eliminatòria

Rafael Nadal ha tornat a millorar una mica més el seu joc sobre la gespa de Wimbledon i s’ha classificat pels vuitens de final. El manacorí, segon favorit, ha estat molt millor que en els seus partits anteriors, sobretot en els dos primers sets. Rafael Nadal ha derrotat per un clar 6-1, 6-2 i 6-4 l’italià Lorenzo Sonego (27) en dues hores i tres minuts.

En el primer set la superioritat del manacorí ha estat manifesta i no ha deixat que el seu rival entrés dins del partit i l’ha derrotat per 6-1. En la segona mànega s’ha avançat amb un 4-0 després de dos breaks i només al final Lorenzo Sonego ha pogut guanyar un parell de jocs (6-2). En el tercer et el manacorí ha trencat el servei del seu rival en el primer joc i ha dominat fins el 4-2, quan per falta de llum s’ha tancat la coberta de la pista central i s’ha encès la il·luminació artificial. A Rafael Nadal l’hi ha costat adaptar-se al canvi i Lorenzo Sonego ha anivellat el set (4-4) amb el seu únic break del partit. El manacorí ho ha solucionat ràpidament i s’ha imposat per 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)