Tennis

Djokovic desperta a temps i jugarà els quarts contra Sinner

El serbi ha atropellat el neerlandès, número 104 del món, després d’anar empatat a 1 set

El gran favorit al títol el serbi Novak Djokovic (1) ha superat el neerlandès Tim Van Rithoven (104è de l’ATP) després d’un inici complicat (6-2, 4-6, 6-1 i 6-2) amb 2 hores i 38 minuts de joc. Djokovic ha mostrat ser molt superior al primer set però en el segon el gran joc del neerlandès, sobretot amb un servei infal·lible, ha fet que acabés empatant el partit (1-1). En el tercer set el serbi ha anat per feina (6-1) i en el quart ha rematat la feina (6-2). Djokovic jugarà els quarts contar Sinner. L’italià de 20 anys Jannik Sinner s’ha endut amb claredat el duel cogeneracional de vuitens de final de Wimbledon davant del Carlos Alcazar –19 anys– per 6-1, 6-4, 6-7 (8) i 6-3. Sinner, que ha jugat un gran partit, s’enfrontarà al vencedor del duel que han de jugar a continuació a la central Novak Djokovic (1) i el neerlandès Tim van Rithoven v(104è de l’ATP).

Alcaraz ha perdut el primer set encaixant dos breaks en contra davant d’un rival molt superior que li ha endossat un clar 6-1. A més, Sinner, amb restades molt precises i cada vegada més inspirat, ha trencat de nou en el primer joc del segon acte. Alcaraz ha millorat però l’italià no ha afluixat. En el primer joc del tercer acte, el murcià ha aixecat un 0-40 amb bones accions quan estava contra les cordes i ha retornat al partit en un tie-break en què ha aixecat dues pilotes de partit. Però en el quart set ha tornat a ser inferior. El murcià ha salvat quatre pilotes de partir més fins que ha claudicat a la setena.