Futbol sala

El Dobovec, el Hovocubo i el Luxol St. Andrews, primers rivals del Barça

El defensor del títol de la Champions ja coneix els rivals de la fase principal, que es disputarà del 25 al 30 d’octubre a Malta

El Barça de futbol sala ja sap qui són els seus primers rivals i quina és la seu a la fase principal de la Champions. Els de Jesús Velasco, que tenen el repte de defensar el títol que van aixecar a Riga, debutaran en aquesta edició de la màxima competició europea contra el Dobovec, el Hovocubo i el Luxol St. Andrews, de Malta, que exercirà com a amfitrió. El sorteig es va efectuar ahir a Nyon amb la presència del directiu responsable de la secció, Aureli Mas.

Aquesta fase es jugarà del 25 al 30 d’octubre i els tres primers del grup es classificaran per a l’Elite Round, que està programada entre el 22 i el 27 de novembre. “Som el Barça i, per tant, el màxim rival som nosaltres mateixos. Haurem de fer les coses com ho estem fent fins ara, pas a pas, per ser la fase elit”, ha comentat el porter blaugrana Miquel Feixas sobre el sorteig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)