Ciclisme

El Tour respira: cap positiu en la segona jornada de descans

Hi havia tensió després dels primers casos en carrera, però tots els tests han donat negatiu

Cap ciclista ha donat positiu en Covid-19 a la ronda de tests realitzada durant la segona jornada de descans del Tour de França, segons ha informat aquest dilluns la Unió Ciclista Internacional (UCI).

Després de la novena etapa, els corredors havien de passar els tests de l’organització de la cursa de cara al dia de descans, i s’han fet públics els resultats: tots ells negatius. Un respir després dels tres casos que es van donar en carrera i que van suposar l’abandonament de Geoffrey Bouchard, Vegard Stake Laengen i Guillaume Martin.

Tot i això, la UCI ha reiterat les regles de protecció per evitar la propagació de la pandèmia, com l’obligació de portar mascareta un cop finalitzada la cursa, mantenir les distàncies de seguretat i la desinfecció regular de les mans. Cal recordar que, després del canvi de protocol, fins i tot un corredor podria competir sent positiu: ho avaluaria el metge de l’equip, el de carrera i el de l’UCI, en funció dels símptomes i la càrrega contaminant que podria tenir.

Internament, els equips continuaran fent proves si ho consideren oportú o si perceben símptomes entre els corredors o els membres de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)