Rugbi

Els Diables, en una lliga de caire mundial

Rugbi. El club confirma la seva participació en una competició de franquícies que arrencaria al mes de desembre

Els Diables Barcelona Rugby formaran part d’una nova competició de franquícies de caire mundial que té previst posar-se en marxa el desembre de 2022. L’objectiu de la nova competició de mercats potencials de rugbi, serà competir entre ells de manera regular dins d’una estructura singular. En les properes setmanes s’anunciaran més detalls sobre la nova competició.

A més dels Diables de Barcelona, hi ha una franquícia de Madrid disposada a jugar. La resta de nacions representades a la conferència de Ciutat del Cap en la qual s’ha tractat tot allò relacionat amb la nova lliga són Sud-àfrica, amb Toyota Cheetahs, Airlink Pumas i Windhoek Draft Griquas; Namibia; Zimbabwe: Kuva Blue Thunder, Kenya, Itàlia, Alemanya i Romania, amb el CSM Baia Mara, i els Estats Units. Hi ha altres federacions i potencials franquícies que han mostrat l’interès a formar part d’aquesta nova competició. Els Diables ja van ser convidats a participar al primer torneig Toyota Challenge a Bloemfontein (Sud-àfrica) el novembre de 2021, on es van iniciar les converses de la nova competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)