Golf

Arnaus i Larrazábal, en el 150è obert britànic

Golf. El mític torneig arrenca avui al camp escocès de Saint Andrews amb l’atractiu afegit de la presència de Tiger Woods

El moianès Adri Arnaus i el barceloní Pablo Larrazábal competeixen a partir d’avui al mític camp escocès Old Course de Saint Andrews –a 50 quilòmetres al nord-est d’Edimburg–, considerat un dels millors del món i que rebrà el torneig per trentena vegada, en la històrica 150a edició de l’obert britànic, el quart major del curs i el primer dels quatre grans que arriba a la xifra.

L’objectiu dels catalans és arribar al tall de divendres entre els 70 millors per seguir en la competició en la tercera jornada, el dissabte. Ben situats a la Race to Dubai, Larrazábal, novè i amb dos títols conquerits al DP World Tour, i Arnaus, setzè, han obtingut bons resultats aquest curs. Dels grans, Larrazábal només ha participat aquesta temporada al PGA, sense poder passar el tall. Arnaus, campió a l’obert de Catalunya del DP World Tour, va participar al PGA –30è– i no va passar als EUA.

El vigent campió del torneig és el nord-americà Collin Morikawa. La gran atracció serà el nord-americà Tiger Woods, que se sent amb prou força per aspirar a guanyar la seva quarta gerra del Claret (2000, 2005, 2006). El principal favorit dels apostadors és el nord-irlandès Rory McIlroy, campió el 2014, seguit del nord-americà Xander Schauffele i del basc Jon Rahm.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)