Hoquei sobre herba

Els Països Baixos no fallen a Terrassa

Hoquei herba. L’equip neerlandès excel·leix contra l’Argentina (3-1) i celebra el seu novè títol mundial

La selecció dels Països Baixos va confirmar la seva condició de favorita contra l’Argentina (3-1) i va guanyar el títol mundial a l’Olímpic de Terrassa per novena vegada, la tercera consecutiva. L’equip taronja va dur el pes del partit en la repetició de la final olímpica de Tòquio en què va guanyar l’or, tot i que els primers cinc minuts van ser de domini sud-americà. L’Argentina va forçar dos penals córner, però no va marcar en cap de les dues oportunitats i això li va pesar. Maria Verschoor, en canvi, va fer l’1-0 en el rebuig d’un penal córner (16’). Frédérique Matla (23’) va acabar de plasmar la superioritat europea en una acció molt ràpida en què va exhibir les seves qualitats de davantera (2-0). Amb l’Argentina abocada en atac, el campió va trenar un contraatac de videoteca en una acció col·lectiva coronada per Felice Albers que va deixar el partit sentenciat (3-0 en el 35’). L’Argentina va reduir diferències en un penal córner mitjançant Agustina Gorzelany (3-1 en el 45’).

En el partit per al tercer lloc, Austràlia, botxí d’Espanya en els quarts, es va desfer d’Alemanya per 2-1. Perdia per 0-1 en el primer quart per culpa d’un gran gol de Lene Micheel (13’) i va fer els dos gols en el quart període en dues accions de Stephanie Kershaw. També va ser fonamental la portera Jocelyn Bartram, que només ha rebut tres gols en el campionat.

1r. Països Baixos
2n Argentina
3r Austràlia
4t Alemanya
5è Nova Zelanda; 6è Bèlgica; 7è Espanya; 8è Anglaterra; 9ns. Xina i Índia; 11ns Japó i Irlanda; 13è Corea; 15ns Canadà i Sud-àfrica
Últims campions
Països Baixos Terrassa 2022
Països Baixos Londres 2018
Països Baixos la Haia 2014
Argentina Rosario 2010
Països Baixos Madrid 2006
Argentina Perth 2002
Austràlia Utrecht 1998
Austràlia Dublín 1994
Països Baixos Sydney 1990
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)