Futbol sala

Sergio Lozano, millor tanca de la lliga de la temporada 21-22

El capità del Barça ha tornat a demostrar el seu millor nivell durant aquest curs

El jugador del Barça Sergio Lozano ha estat escollit com a millor tanca de la lliga de la temporada 2021/22. El búfal s’ha imposat a Tomaz (Palma Futsal) i Marc Tolrà (Llevant) a les votacions que han realitzat els capitans i entrenadors de la primera divisió. És la segona vegada en la seva carrera que Lozano rep aquest premi, després de fer-ho la temporada 2019/20.

El capità del Barça ha tancat la temporada aixecant un total de quatre títols amb el conjunt blaugrana: la Lliga, la UEFA Futsal Champions League, la copa d’Espanya i la supercopa d’Espanya. La seva aportació ha estat vital per al quadre entrenat per Jesús Velasco, i així ha estat reconegut a les votacions de la categoria d’or del futbol sala estatal.

Lozano afrontava aquesta nova campanya després d’un any molt difícil en l’àmbit personal, ja que va haver de superar una greu lesió que el va mantenir fora de les pistes durant bona part de la temporada 2020/2021. La seva capacitat de superació, ja mostrada en anteriors ocasions, l’han portat novament a dalt de tot. A nivell golejador, ha anotat un total de 26 gols a la lliga que li han permès ser el segon màxim golejador del campionat, només per darrere del seu company Ferrao (30 gols).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)