Rugbi

La UE Santboiana fitxa el mig d’obertura Juan Pablo Socino, reforç de luxe

La Unió Esportiva Santboiana, vigent campiona de lliga, reforça la zona de tres quarts amb una incorporació de gran prestigi. Es tracta de Juan Pablo Socino, argentí que s’uneix al conjunt de Sergi Guerrero i Felipe Martínez per aportar lideratge i experiència a la direcció de joc del degà.

Socino, de 34 anys, 1.78 m i 100 kg, arriba procedent dels Leicester Tigers, vigent campió de la Lliga Anglesa, la Premiership Rugby, on el jugador pro ha competit l’última temporada. Abans del seu pas per Leicester, el nou fitxatge de la U.E. Santboiana també ha format part d’equips de primera línia internacional com és el cas de Saracens, Newcastle Falcons o Edinburgh Rugby.

A nivell de seleccions, Juan Pablo Socino va debutar el 2015 amb “Los Pumas”, la Selecció Argentina, amb qui va arribar a disputar el Mundial de Rugby de 2015 celebrat a Anglaterra.

Un altre dels aspectes positius d’aquesta nova incorporació és el coneixement que té el jugador de la Divisió d’Honor, ja que Socino va jugar a Espanya la temporada 19/20 amb SilverStorm El Salvador de Valladolid. Curiosament, el rugbista argentí ja va vestir la samarreta de la U.E. Santboiana amb 21 anys, el 2009, però només ho va fer durant dos mesos abans de fitxar per un equip gal·lès.

Socino és un obertura que també pot jugar de centre, caracteritzat per una gran visió de joc i desplaçament amb el peu.

L’argentí es converteix en el primer reforç pro del degà per la temporada 2022/2023, en la qual la U.E. Santboiana defensarà el títol de la Divisió d’Honor i també disputarà la final de Copa Ibèrica i Supercopa d’Espanya.

Anteriorment, el club havia comunicat que Fede González, Pietro Moreschi, Marc Vilar i Nico Francisquelo no seguiran en dinàmica de primer equip i que Javier Rojas, Clemente Saavedra i Jordi Jorba no continuen al club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)