Futbol sala

Sergio Lozano, MVP de la temporada 2021/22

El gran moment esportiu del capità del Barça li ha valgut per ser escollit com el millor jugador del campionat de Lliga

Sergio Lozano, capità del Barcelona de futbol sala, està d’enhorabona després de ser escollit com el millor jugador de la temporada a la LNFS 2021/2022 per davant del seu company d’equip, Ferrao, i Nunes, del Palma Futsal. Un reconeixement que se suma al premi obtingut com a ’Millor Tanca’ de la Lliga Nacional de Futbol Sala de la temporada.

El gran paper de Lozano liderant el seu equip dins i fora de la pista ha sigut determinant per a la consecució del títol de lliga li ha valgut al madrileny la distinció de MVP. Al campionat de Lliga ha anotat un total de 26 dianes, sent així el segon màxim golejador del torneig, només per darrere del seu company Ferrao. Això s’ha vist reflectit a les votacions de tots els capitans i entrenadors de la categoria d’or del Futbol Sala nacional. A més, la seva temporada ha estat marcada per la seva tornada després d’un llarg calvari de lesions. Lozano ha aconseguit deixar enrere aquests problemes i ha tornat a demostrar la gran qualitat que té per portar al seu equip a una temporada històrica on a més de la Lliga, també han aixecat la Champions, la Copa i la Supercopa d’Espanya.

“Un orgull i un privilegi ser escollit millor jugador de la temporada! Si lluites pels teus somnis, de vegades es compleixen!”, ha escrit Lozano a les seves xarxes socials poc després que la LNFS li atorgués el premi de MVP 2021/2022.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)