Futbol sala

El Barça anuncia la rescissió del contracte de Joselito

El jugador es desvincula del club després de cinc temporades al primer equip

El Barça de futbol sala i José Antonio Fernández Joselito, han arribat a un acord per a la rescissió de l’any de contracte que li quedava al jugador. El gadità posa fi a la seva etapa al conjunt blaugrana, al qual va arribar per primera vegada l’any 2011. La passada campanya va jugar cedit al Betis, en què va tenir un paper destacat per aconseguir la salvació del quadre andalús.

Joselito va arribar a Barcelona l’any 2011 procedent del Benicarló. A 20 anys es va incorporar al filial blaugrana, on va disputar un total de dues temporades. L’any 2013 va marxar al Ribera Navarra Futbol Sala per tenir una oportunitat a la màxima categoria del futbol sala nacional. Hi va estar tres temporades i es va convertir en un jugador destacat del panorama estatal, cosa que li va permetre tornar a Barcelona de cara a la temporada 2016/2017. Amb el primer equip del Barça ha jugat un total de cinc temporades i ha aixecat i guanyat 12 títols: 2 lligues, 1 Champions, 3 copes del rei, 2 copes d’Espanya, 1 supercopa i 3 copes Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)