Espanya es queda sense final

Waterpolo. La selecció estatal perd per la mínima contra Itàlia (9-8) en la semifinal de la superfinal de la lliga mundial i jugarà el partit per al tercer i quart lloc contra França

La selecció espanyola va ser derrotada per la mínima per Itàlia 9-8 (2-2, 3-1, 2-2 i 2-3) i va quedar fora de la final de la superfinal de la lliga mundial que s’està disputant a Estrasburg. Aquest partit semifinal era la repetició de la final del recent mundial però Espanya no va poder guanyar com ho va fer llavors.

Els italians van iniciar la semifinal amb un 2-0, però el combinat estatal va empatar amb gols de Bernat Sanahuja i Alberto Barroso al final del primer quart. En l’inici del segon període, Nikolas Paul va fer el 2-3, però tres gols consecutius dels italians els van situar amb un 5-3 en el descans. En el tercer quart es va mantenir la igualtat en el parcial, amb gols d’Alejandro Bustos i Bernat Sanahuja, i Itàlia al davant. En el darrer període els italians van fer el 8-5 i va arribar la reacció d’Espanya. Nikolas Paul, Francisco Valera i Roger Tahull van empatar amb el 8-8. Itàlia es va tornar a avançar quan faltaven 1:45 per acabar. En el darrer minut Alberto Barroso i Sergi Cabanas van disposar d’ocasions per empatar, però no van marcar.

La selecció espanyola jugarà avui el partit per al tercer i quart lloc (18 h) contra França, que va perdre la segona semifinal contra Estats Units per un ajustat 15-16.