Waterpolo

Col·leccionistes de medalles

Waterpolo. La selecció estatal, amb nou catalans a les seves files, supera França en la lluita pel bronze de la lliga mundial; després de l’or al mundial, el nou repte és l’europeu d’aquí a un mes a Split

Espanya 11 França 8

ESPANYA:Aguirre, Pericas, Biel (1), Sanahuja (2), De Toro, Valera (2), Famera, Cabanas (1), Tahull (3), Barroso (2), Paul Garcia, Bustos i Lorrio.FRANÇA:Dubois, Saudadier (1), Crousillat (2), Bouet (1), Khasz, Venroux (2), Bjorch, Marzouki (2), Canonne, Vanpeperstraete, Piot i Fontani.PARC.: 3-3, 2-1 (5-4), 4-2 (9-6) i 2-2 (11-8).

La selecció estatal, amb nou catalans dels 14 jugadors de la plantilla a les seves files, va assolir ahir la medalla de bronze de la lliga mundial en superar França. Era la segona gran cita de l’estiu després del mundial que van guanyar fa uns dies, amb la pròxima parada a l’europeu de Split de finals d’agost.

El combinat que dirigeix el català David Martín, amb sis canvis respecte als jugadors que van quedar campions del mundial, va mantenir un primer temps força igualat, tot i que va anar sempre al davant. La clau va ser en el tercer període, en què van fer l’estirada definitiva dominant amb autoritat el seu rival i agafant quatre gols d’avantatge que ja serien definitius (10-6). El campió de la lliga mundial va ser Itàlia, que va superar els Estats Units (13-9) amb tres gols de Damonte, Cannella i Di Somma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)