Futbol sala

El Barça començarà la seva pretemporada a Andorra

L’equip tornarà a Encamp per fer una estada des del divendres 5 fins al dilluns 8 d’agost

Després d’una temporada històrica que es va culminar amb un total de quatre títols: Lliga, Champions, Supercopa i Copa d’Espanya, el Barça de futbol sala tornarà a anar per feina el pròxim divendres dia 5 d’agost. A partir de les 8:30h de divendres, els jugadors dirigits per Jesús Velasco estan citats a la Ciutat Esportiva, des d’on viatjaran a Encamp (Andorra) per fer una estada de quatre dies, fins al dilluns 8 d’agost. Entre la pandèmia i els compromisos de la secció, feia tres anys que el Barça de futbol sala no feia la seva habitual estada de pretemporada a Andorra.

L’equip farà dobles i triples sessions d’entrenament a Encamp, amb el treball físic com a pilar fonamental en la preparació dels jugadors de cara a l’inici de temporada. Es faran cursa per la muntanya a la zona del Llac d’Engolasters i també s’entrenaran a les instal·lacions municipals del pavelló i el gimnàs d’Encamp. Abans de marxar, l’equip farà un entrenament amb els nens que participen en el Casal d’estiu d’Encamp i també es farà una trobada institucional i una atenció als mitjans de comunicació al mateix pavelló.

Pel que fa a la temporada oficial, no començarà fins al cap de setmana del 3 i 4 de setembre, data en què es disputa la Copa Catalunya. Fins aleshores, l’equip jugarà un total de 5 amistosos de pretemporada que s’anunciaran aquesta setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)