Futbol sala

El Barça jugarà cinc amistosos abans de la copa Catalunya

El Barça de Jesús Velasco ha planificat una pretemporada amb cinc partits amistosos abans de la disputa de la copa Catalunya el primer cap de setmana de setembre. Els dos primers amistosos seran a porta tancada al Palau contra el Futsal Mataró, el divendres dia 12/8 a les 20h, i contra el Barça B, el dissabte dia 13/8 a les 12h. El Barça serà el convidat del XI Trofeo del Olivo que organitza el Jaén. Els dos clubs s’enfrontaran el dijous 18 a les 21h a l’Olivo Arena, l’escenari on el Barça es va proclamar campió de copa la temporada passada.

Record International Masters Futsal

És un torneig amb prestigi i amb un cartell de luxe que es disputarà a Portimão (Portugal), el cap de setmana del 27 i 28 d’agost. Serà la cinquena edició i reunirà a quatre dels millors equips del món: Sporting Portugal, Benfica, Movistar Inter i Barça. El Barça, que ja va guanyar la Masters Cup el 2017, s’enfrontarà a l’Sporting de Portugal el dissabte 27/8 a les 12h; i al Benfica el diumenge 28/8 també a les 12h, els mateixos equips que ja va superar en l’última Final Four de la Champions a Riga.

Copa Catalunya

Torna la Copa Catalunya, que el primer equip del Barça no disputava des del 2019. Serà el primer torneig oficial abans de començar la lliga i tindrà lloc a Martorell el cap de setmana del 3 i 4 de setembre. El Barça s’enfrontarà al Cerdanyola del Vallès a les semifinals el dissabte 3/9 a les 13:30h; i si guanya disputaria la final el diumenge 4/9 a les 18:30h contra el vencedor del Sala 5 Martorell-Industrias Santa Coloma. El cap de setmana següent, el del 10 i 11 de setembre, ja començarà la lliga amb un apassionant derbi al Pavelló Nou de Santa Coloma. L’equip de Jesús Velasco inicia avui a Encamp (Andorra) una estada de preparació que finalitzarà dilluns.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)