Futbol sala

Lozano: “El passat ja no serveix de res, comencem de zero”

El capità del Barça, Sergio Lozano, ha assegurat avui, després de superar la revisió mèdica al centre mèdic de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, que l’equip blaugrana encara amb ambició renovada aquest nou curs després d’aixecar quatre trofeus la passada campanya. “L’any passat vam aconseguir molts títols, va ser una temporada històrica, però ara cal pensar en aquesta que comença. El que vam fer l’any passat no serveix de res i comencem de zero”, va valorar el tanca en declaracions als mitjans de comunicació del club.

El campió de lliga i europeu ha viscut avui el seu primer dia de treball, amb la revisió mèdica a la plantilla a la Ciutat Esportiva abans de viatjar, aquesta mateixa tarda, a la localitat andorrana d’Encamp, on realitzarà una estada de quatre dies centrada en el treball físic. “Aquest equip té gana, ganes de seguir guanyant. Sabem que serà molt difícil, però l’objectiu serà el mateix que l’any passat: intentar estar en totes les finals i guanyar tots els títols possibles”, va declarar Lozano.

Als seus 33 anys, el capità blaugrana afronta aquesta nova temporada “amb la mateixa il·lusió que la primera”, perquè “si alguna cosa t’ensenyen les lesions és que cal gaudir el moment”, i amb la motivació que el Palau Blaugrana “sigui un fortí, però també una festa de cada dia” pel “joc vistós” de l’equip.

El brasiler Ferrão també ha atès als mitjans de comunicació del Barça: “L’objectiu és seguir millorant el nostre joc per desplegar un futbol sala atractiu i que atrapi a la gent. I, si fem bé les coses, segur que podrem aspirar a repetir o fins a millorar el que aconseguim la temporada passada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)