Handbol

“Tenim millor equip”

Handbol. El Barça marxa avui cap a Andorra per agafar oxigen i afrontar la lluita per tots els títols, i el seu tècnic, Carlos Ortega, es mostra ben ambiciós

El Barça de Carlos Ortega va iniciar ahir, a la ciutat esportiva Joan Gamper, de Sant Joan Despí, la pretemporada 2022/2023, i avui es desplaçarà a Encamp (Andorra) per fer-hi una concentració. El tècnic, que es mostra ambiciós i satisfet amb els fitxatges, té tots els seus efectius, inclosos el fitxatges, el suec Hampus Wanne, el seu compatriota Jonathan Calsbogard i el danès Emil Nielsen, que amb la base del curs passat de l’equip que va ser campió d’Europa, confirmen un bloc temible que aspira a tots els títols. S’hi han afegit sis jugadors del Barça B. Completen l’equip tècnic el suec Tomas Svensson com a segon entrenador i Jordi Rosell en qualitat d’ajudant, a més de l’exjugador Konstantin Igropulo.

Des d’Andorra, l’equip anirà a Lleida per jugar un partit amistós el dia 12, contra el Bada Osca. El dia 19 s’enfrontarà al Madeira a Sant Esteve de Palautordera (21.00 h). El primer compromís oficial serà la supercopa de Catalunya. El divendres dia 26 s’enfrontarà en semifinals (19.00 h) a l’Handbol Esplugues a Les Moreres. En cas de victòria s’enfrontaria, el dilluns dia 29, al vencedor del Banyoles-Fraikin Granollers, en la final (21.00 h) al pavelló municipal Can Cases de Martorell. El dissabte 3 de setembre començarà la Lliga Asobal, i el dia 14 viatjarà a Hongria per enfrontar-se (18.45 h) al Pick Szeged en la primera jornada de la lliga de campions.

Ortega és optimista respecte de l’aportació dels fitxatges: “Sobre el paper, tenim millor plantilla que la temporada passada. Crec que la porteria es millora amb l’arribada de Nielsen, i a l’extrem esquerre hem perdut Ángel Fernández, un jugador que va fer una temporada increïble, però pel que fa a efectivitat Wanne pot ser millor que ell en atac”, ha opinat. Sobre Carlsbogard, el tècnic explica que és “un jugador semblant, en l’aspecte defensiu, a Alí Zein”, però recorda que Zein va donar al Barça “un plus en atac” que l’equip necessitava. “Espero que Carlsbogard també ens el doni”, diu. Malgrat això, recorda que no ha estat possible fitxar un pivot. “Hem de seguir intentant-ho, ja que la propera temporada Ludovic Fàbregas marxa. Caldrà fer una inversió clara”, afirma. Quant a la incorporació del jove del planter Artur Parera –el dia 28 fa 20 anys–, destaca que “té una oportunitat fantàstica per demostrar-nos que té lloc aquí”.

Porters
Gonzalo P. de Vargas i Emil Nielsen
Extrems
Aleix Gómez, Blaz Janc, Aitor Ariño i Hampus Wanne
Pivots
Ludovic Fàbregas, Artur Parera, Luis Frade i Thiagus Petrus
Centrals
Domen Makuc i Luka Cindric
Laterals
Timothey N’Guessan, Haniel Lángaro i Jonathan Carlsbogard
El pivot del planter Artur Parera té una oportunitat fantàstica per demostrar-nos que té lloc aquí
Carlos Ortega
entrenador del BARÇA
Hem perdut Ángel Fernández, que va fer una temporada increïble, però pel que fa a efectivitat Wanne pot ser millor que ell en atac
Sobre el paper, tenim millor plantilla que la temporada passada. Crec que la porteria millora amb l’arribada de Nielsen
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)