Handbol

Derbi català, Barça-Granollers, en la primera jornada de la lliga Asobal

La competició de lliga s’iniciarà el 3 de setembre

El derbi català entre el Barça i el Fraikin Granollers es jugarà en la primera jornada de la lliga Asobal, segons ha determinant el sorteig que s’ha fet avui. La 33a edició de la lliga Asobal s’iniciarà el proper 3 de setembre. El campió de lliga rebrà el subcampió en un duel apassionant per començar la temporada. Per determinació de LaLigaSportsTV, que aquesta temporada farà en directe tots els partits de la lliga, els blaugrana i els vallesans no podien coincidir jugant els seus partits de locals en la mateixa jornada.

La resta de la primera jornada enfrontarà a Anaitasuna-Cisne, La Rioja-Sinfin, Guadalajara-Ademar, Valladolid-Conca, Torrelavega-Osca, Cangas-Puente Genil i Benidorm-Bidasoa.

La primera volta de la lliga acabarà el 10 de desembre i després hi haurà una aturada de la competició per la disputa del mundial de Polònia i Suècia del 12 al 29 de gener. L’Asobal tornarà el 4 de febrer i després de les 30 jornades acabarà el 4 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)