Triatló

Grau i Godoy, cinquens

Triatló. El garrotxí i la barcelonina tanquen amb una bona actuació en la prova de relleus mixtos l’europeu de Munic, amb París a l’horitzó

La selecció espanyola de triatló, amb Genís Grau i Anna Godoy, va ser cinquena en la prova de relleus mixtos del campionat d’Europa, que es disputava amb 300 metres de natació, 7,2 quilòmetres de ciclisme i 1,6 de cursa a peu. És la millor actuació de l’equip estatal en la modalitat en què a París pot aspirar al podi.

Grau, 26è dissabte en la prova individual, va obrir el foc i va deixar l’equip estatal cinquè després de 20:05, moment en què Míriam Casillas –setena divendres– va agafar el testimoni i va fer quarta Espanya després d’una penalització a Portugal que li va fer perdre el primer lloc i estar a 1:01 de França, que liderava la cursa al seu equador. Mario Mola va mantenir el quart lloc, i Anna Godoy –dissetena divendres–, en l’últim relleu, malgrat fer una bona natació, va acabar disputant el quart lloc en l’esprint de la cursa a peu i va acabar entrant en la cinquena posició amb 1h27:02, a només un segon de Bèlgica –Jolien Vermeylen li va recuperar 16 segons– i a 1:32 de França, la gran triomfadora del campionat amb cinc dels set podis en joc. Alemanya i Suïssa van ser segones i terceres, a 33 i 49 segons.