Natació

Setè lloc de Liñan i Velázquez en el mixt sincronitzat de 3 m de l’europeu

El català i la madrilenya han sumat 259.92 punts

El català Max Liñan (CN Barcelona) i la madrilenya Rocio Velázquez (Real Canoe) han ocupat la setena posició en la final del mixt sincronitzat del trampolí de 3 m. Després del cinc salts han sumat un total de 259.92 punts i han superat la parella francesa que ha acabat vuitena amb 239.88. El seu millor salt ha estat el tercer en que han sumat 60.30 punts i que els ha fet situar per davant del francesos. El títol l’han guanyat els alemanys Tina Punzel i Lou Massenberg amb 294.69 punts, per davant de la parella de la Gran Bretanya (290.76) i dels italians (283.56).

Després de la final Max Liñán ha manifestat: “Molt content. No podia demanar més, Tots els salts han anat molt bé i era el que desitjàvem. Ajuda molt tenir una saltadora amb tanta experiència, et dona tranquil·litat, una tranquil·litat que jo necessitava essent el meu debuta, tant jove”.

Max Liñan, de 16 anys i que debuta en un campionat d’Europa absolut, tornarà a competir diumenge en el sincronitzat masculí del trampolí de 3 m en que fa parella amb el mallorquí Adrian Abadia (CS Mallorca).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)