Piragüisme

Pèlachs i Lazcano lluiten pel títol i acaben terceres

Piragüisme. La banyolina i la basca han guanyat la medalla de bronze en el K2 1000 m de l’europeu de Munic. Han cedit en els darrers 200 m

Laia Pèlachs (CN Banyoles) i Begoña Lazcano (Donostia Kaiak) van lluitar pel títol europeu de K2 1000 m, van buscar millorar la medalla de plata que van aconseguir fa un any, però al final van acabar en la tercera posició del podi i es van emportar la medalla de bronze darrere d’Hongria, la campiona, i de Polònia, la subcampiona. La banyolina i la guipuscoana van tornar a demostrar el seu alt nivell i van tornar a estar al podi amb les representants d’Hongria i Polònia, tot i que aquests dos països van canviar de components del bot.

En la final de l’europeu de Munic Laia Pèlachs i Begoña Lazcano van fer una bona sortida i es van situar segones darrere d’Hongria, amb Polònia en el tercer lloc. A la meitat de la prova, els 500 m, la catalana i la basca mantenien el segon lloc a només dues dècimes de les hongareses, amb les poloneses a un segon darrere seu. En els últims 200 m Laia Pèlachs i Begoña Lazcano no van poder aguantar el fort atac de les poloneses, que les van superar. La palista de Banyoles i la de Pasaia van acabar terceres amb un temps de 3:36942, a tres segons de les campiones. Les hongareses Emese Kohalmi i Eszter Rendessy van guanyar la medalla d’or amb 3;33.942, i Hongria va revalidar el títol que havia guanyat l’any passat amb unes altres palistes. Les poloneses Justyna Iskrzycka i Katarzyna Kolodziejczyk van ocupar la segona posició a sis dècimes del primer lloc (3:34.606). La quarta plaça va ser per a les sueques Melina Andersson i Johanna Johansson, a més de cinc segons (3:39.371) de les primeres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)