Handbol

Thiagus Petrus renova amb el Barça per dues temporades més, fins al juny del 2025

És un jugador clau en els esquemes defensius de l’equip de Carlos Ortega

El Barça i el lateral brasiler Thiagus Petrus han arribat a un acord per allargar el contracte que els unia per dues temporades més, fins el juny del 2025. Petrus és un jugador clau en els esquemes defensius del conjunt de Carlos Ortega.

Petrus va arribar al Barça la temporada 2018-19 després de tancar una etapa de tres cursos al Pick Szeged hongarès. Abans, havia defensat durant tres temporades la samarreta del Naturhouse La Rioja, que va ser el primer equip a Europa després d’abandonar el Pinheiros brasiler. Petrus ha anat convertint-se en un dels millors especialistes defensius dels clubs europeus els darrers anys. De fet, el mes de juliol l’Asobal el va considerar el millor jugador defensiu de la competició per tercera vegada, segona de consecutiva. La seva envergadura i la seva mobilitat fa que els atacs rivals tinguin moltes dificultats a l’hora d’atacar i el sistema defensiu culer millora notablement amb les seves prestacions. Tot i no tenir molts minuts en atac, el brasiler va ser capaç de marcar 10 gols en la lliga espanyola la passada temporada, tres dels quals davant de l’Ademar de Lleó. A la Champions, va anotar-ne quatre, un dels quals davant el Kielce polonès a la final de Colònia, que va suposar l’onzè títol continental per al club blaugrana.

Petrus ha valorat la seva renovació als mitjans oficials de l’entitat blaugrana: “Per mi, soc al millor club del món i estic molt a gust a Barcelona. Tots els jugadors volen ser a un club on puguin aspirar a tots els títols possibles i aquí ho puc fer. A més, cada cop tenim la plantilla més reforçada. Intento aprofitar tots els moments i totes les temporades, i amb la voluntat, les ganes i la mentalitat de continuar guanyant títols penso que he madurat i m’he anat perfeccionant com a jugador.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)