Esports de muntanya

Kilian Jornet, dubte per a la UT del Mont Blanc

Esports de muntanya. El corredor català té la covid-19 i, tot i que és asimptomàtic, no decidirà fins avui si participa en la cursa

Kilian Jornet, que avui tenia previst competir en l’Ultra Trail (UT) del Mont Blanc després de quatre anys d’absència, ha deixat la seva participació en suspens després d’anunciar que té la covid-19. “He donat positiu, però encara soc asimptomàtic. Estic a punt i em sento preparat per a la cursa, però analitzarem amb el meu doctor quina és la millor decisió per a la meva salut i la dels altres corredors abans de participar-hi”, ha explicat l’esportista català a través de les xarxes. Jornet no havia pogut passar del cinquè lloc en la Sierre Zinal (Suïssa), a mitjan agost, i posteriorment va anunciar que la seva parella, Emelie Forsberg, havia donat positiu per covid.

Candidats

Pendents de la decisió final de Jornet, vencedor a Chamonix el 2008, el 2009 i el 2011, altres noms de referència d’aquesta mítica cursa de 171 km (10.000 m de desnivell) són el nord-americà Jim Walmsley; el també català Pau Capell, guanyador el 2019; els espanyols Pablo Villa i Luis Alberto Hernando, o els francesos Thibaut Garrivier, Aurélien Dunand Pallaz i German Grangier.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)