Espanya es refà de la derrota contra Itàlia i goleja França (16-4)

Les de Miki Oca sumen la segona victòria i tornaran a jugar dijous contra Israel

La selecció espanyola que dirigeix el català Miki Oca s’ha refet del revés que va suposar perdre contra Itàlia en la segona jornada de l’Europeu de Split. Espanya ha golejat la selecció de França (16-4) després d’un primer quart sorprenent. Les franceses han aprofitat la sortida tova de la selecció espanyola per sorprendre amb un 1-3. Però la reacció ha estat immediata per fer un parcial de 7-0 en el segon quart i deixar el partit sentenciat ja al descans (3-9). El segon temps ha estat de pur tràmit. Les màximes golejadores han estat Maica García (4 dianes) i Elena Ruiz, Anni Espar i Elena Ruiz amb 3.