Ciclisme

Evenepoel guanya la CRI i amplia el marge en la general de la Vuelta

55,7 km/h la mitjana del belga nascut l’any 2000

La desena etapa de la Vuelta, la única CRI entre Elx i Alacant amb 30,9 quilòmetres planers, serveix a Remco Evenepoel per aconseguir el seu primer gran objectiu en la prèvia, guanyar una etapa, i fer un pas més a la pot ser la seva primera victòria en una cursa de tres setmanes –havia manifestat que volia fer top-10. Primoz Roglic és ara segon en la general a 2:41 i Enric Mas tercer a 3:03.

David de la Cruz (Astana) marcava el sisè millor temps a meta, quan ja havia sortit Remco Evenepoel, a 1:15 de Rémi Cavagna, que aturava el cronòmetre en 34:18 (54km/h de mitjana). Primoz Roglic (Jumbo) igualava Cavagna i Pavel Sivakov (Ineos) en el primer parcial, a 20,5. Evenepoel el feia saltar pels aires per 21 segons.

L’eslovè feia el segon millor temps en el segon parcial, a 9,9 km: 1 segon més que Cavagna. En aquest parcial el mallot vermell li treia 36 al vencedor de les tres últimes edicions i 54 a Enric Mas.

Carlos Rodríguez (Ineos) feia el segon millor temps a meta fins que Roglic amb 34:06 es situava en el temps més ràpid per 12 segons fins que el mallot vermell li pispava el triomf per 48 segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)