Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta i el Sabadell estan en grups diferents en la lliga de campions

Els barcelonins jugaran contra el Pro Recco, el campió de les dues últimes edicions

El Zodiac Atlètic Barceloneta i l’Astralpool Sabadell ja coneixen els seus rivals en la lliga de campions. El conjunt barceloní jugarà en el grup A amb el Pro Recco italià –el campió de les dues últimes edicions–, com a cap de sèrie i el conjunt sabadellenc ho farà en el grup B amb el Novi Beograd serbi, l’actual subcampió, després del sorteig realitzat a Split (Croàcia).

L’Atlètic Barceloneta està en el grup A, i a més del Pro Recco, s’enfrontarà al Waspo Hannover (Alemanya), el Radcniki Kragujevac (Sèrbia), el Dinamo Tbilisi (Geòrgia), l’Olympiàcos d’Atenes (Grècia) i dos equips de la fase prèvia. En el grup B el Sabadell es trobarà al Novi Beograd, el Ferencvaros Budapest (Hongria), el Marsella (França), el Jug Adriatic (Croàcia), l’Spandau Berlín (Alemanya) i altres dos equips de la prèvia.

Aquesta fase de grups disputarà la seva primera jornada el 15 i 16 de novembre i acabarà el 23 i 24 de maig del 2023. Del 31 de maig al 3 de juny es jugarà la final a vuit a Belgrad.

El CN Barcelona disputarà la fase classificatòria i podria ocupar una de les quatre places que accediran a la fase final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)