Espanya supera Hongria i ja és a semifinals (15-11)

Les de Miki Oca han marcat el ritme des del primer quart (4-1) però han hagut de treballar fins al final

La selecció espanyola femenina ha superat a Hongria (15-11) i disputarà la semifinal de l’Europeu de Split contra els Països Baixos -dimecres a les 19h- que s’ha passejat als quarts de final contra França a qui ha superat 22-3. L’altre semifinal la disputarà Itàlia, que ha eliminat Croàcia (16-8) contra el guanyador de l’eliminatòria entre Grècia i Israel que juguen en uns minuts. Les de Miki Oca han començat dominant el primer quart (4-1) però tot i que semblava que el partit s’encarrilava amb solvència Hongria ha reaccionat amb un parcial de 2-4 abans del descans (6-5). Al tercer quart ha tornat la calma amb Ortiz (3 gols), Leiton (3) i Espar (2) marcant la diferència en atac (12-8). Però les hongareses amb un gol de Leimeter ha posat emoció només començar el darrer període (12-10). Però les aturades de la portera espanyola juntament amb un gol Maica García ha acabat decidint.