Ciclisme

Pedersen guanya, Roglic cau en els últims metres i Evenepoel punxa en els darrers quilòmetres

La setzena etapa de la Vuelta ha estat molt tranquil·la durant 187 km i en els darrers dos ha arribat l’espectacle i l’emoció. Es preveia una arribada a l’esprint, però els darrers quilòmetres tenien desnivells i s’ha aprofitat. Primoz Roglic (Jumbo) ha atacat i ha marxat amb alguns velocistes, i en el mateix moment el líder Remco Evenepoel (Quick-Step) ha punxat. L’eslovè ha estat superat pels velocistes en la recta final, a 25 m de la línia de meta s’ha tocat amb un rival i ha caigut. La victòria ha estat el danès Mads Pedersen (Trek), que ha sumat el seu segon triomf a la Vuelta.

Roglic ha entrat a meta amb sang a la mà i al genoll dret, mentre que Evenepoel ha arribat sense presses més tard, ja que en ser la punxada en els darrers tres quilòmetres acabarà amb el temps del pilot en què anava quan ha passat.

L’etapa ha sigut molt tranquil·la ja que el pilot ha permès la primera escapada que hi ha hagut i l’andalús Luis Ángel Maté (Euskaltel) i el basc Ander Okamika (Burgos) han estat escapats més de 180 km, fins que els han atrapat a 14 de la meta. La seva diferència mai ha arribat als quatre minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)