Hoquei sobre herba

La selecció espanyola estarà en el grup de l’amfitrió, l’Índia, en la copa del món masculina

Els altres rivals seran Anglaterra i Gal·lès i es disputarà al gener del 2023

La selecció espanyola jugarà en el grup D contra l’Índia, Anglaterra i Gal·lès la primera fase de la copa del món que es disputarà a Bhubaneswar (Índia) al gener del 2023. El sorteig ha emparellat al combinat estatal amb el conjunt amfitrió que va ser sisè en la darrera cop del món del 2018, el quart que va ser la selecció anglesa, i el combinat gal·lès que s’estrenarà en aquesta competició. El seleccionador espanyol, l’argentí Max Caldas, s’ha mostrat content amb el grup que ha tocat a Espanya perquè: “Totes les seleccions del grup són molt fortes físicament i això ens farà competir cada dia al nostre màxim nivell, que és el que volem”.

El grup A el formaran Austràlia –equip que encapçala el rànquing mundial–, Argentina, França i Sud-àfrica. En el B estaran Bèlgica –que defensa el títol–; Alemanya, Corea i Japó i en el C, el Països Baixos, Nova Zelanda, Malàisia i Xile.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)