Hongria deixa Espanya fora de la final de l’Europeu (10-8)

Els de David Martín no ha guanyat mai en la competició europea als hongaresos, la seva bèstia negra

La selecció espanyola, amb vuit jugadors catalans a la plantilla, haurà de lluitar pel bronze -dissabte a les 18h- contra el perdedor del Croàcia-Itàlia que juguen en breus minuts. Hongria, la vigent campiona d’Europa, intentarà revalidar el títol que va aconseguir en la darrera edició a casa seva a Budapest. La selecció espanyola s’ha enfonsat en el darrer quart amb un parcial de 3-0 (10-8).

Espanya ha començat amb molta autoritat gràcies a una defensa espectacular i la bona actuació del porter Unai (1-3). Però Hongria, amb un equip amb molt potencial, ha anat retallant i en el tram final del segon quart els hongaresos han estat capaços de capgirar el resultat amb un 7-5 després d’un parcial de 6-2 en aquest període amb un darrer gol a 17 segons pel final. En el tercer quart la defensa de l’equip de David Martín ha estat exemplar amb un 0/6 en tirs dels hongaresos amb un parcial de 0-2 que ha servit per empatar el matx (7-7). En el darrer quart però la selecció espanyola no ha estat encertada i els hongaresos, amb un Nagy espectacular, ha deixat clavat el seu rival amb un 3-0 definitiu (10-7).