Waterpolo

Es queda sense doblet

Waterpolo. Europeu. La selecció espanyola, campiona mundial, perd contra Hongria, la seva bèstia negra, en el campionat europeu i dissabte (18 h) es jugarà el bronze contra Itàlia

Espanya 8 Hongria 10

ESPANYA:Aguirre; Munarriz (1), Granados (3), Sanahuja (1), De Toro (1), Larumbe, Famera, Cabanas, Tahull (2), Perrone, Paul i Bustos.HONGRIA:Vogel; Angyal, Manhercz (2), Konarik, Nagy (3), Molnar (1), Zalanki (1), Burian (1), Nemet (1), Fekete, Jansik (1) i Vigvari.PARCIALS:3-2, 2-5 (5-7), 2-0 (7-7), 1-3 (8-10).

L’Spaladium Arena de Split no veurà demà com la selecció espanyola, amb vuit jugadors catalans a les seves files, assoleix el doblet després del mundial aconseguit perquè Hongria va privar a Espanya de penjar-se també l’or de l’europeu. Els de David Martín van perdre ahir contra Hongria, la seva bèstia negra en la competició europea, i intentaran revalidar el títol que van aconseguir en la darrera edició a casa seva, a Budapest. Espanya lluitarà demà (18 h, Teledeporte) pel bronze contra Itàlia, que va perdre l’altra semifinal contra Croàcia per 11-10. Els croats intentaran tallar el domini hongarès.

Ahir la selecció espanyola es va enfonsar en el darrer quart amb un parcial de 3-0 que va deixar el partit sentenciat (7-10). El gol en el darrer sospir del partit dels de David Martín només va servir per maquillar el resultat. Va ser una llàstima perquè Espanya havia començat amb molta autoritat gràcies a una defensa espectacular i a la bona actuació del porter Unai (1-3). Però Hongria, amb un equip amb molt potencial, amb grans bloquejos (13) i un gran porter, va anar retallant diferències i en el tram final del segon quart els hongaresos van ser capaços de capgirar el resultat amb un 7-5. Hongria va tancar el segon quart amb un gol a 17 segons que consolidava un parcial de 6-2. En el tercer quart la defensa de l’equip de David Martín va ser exemplar, amb un 0/6 en tirs dels hongaresos i un parcial de 0-2 que va servir per empatar el matx (7-7). En el darrer quart, però, la selecció espanyola no va estar encertada i els hongaresos, amb un Nagy espectacular, van deixar clavat el seu rival amb un 3-0 definitiu (7-10).

ELS VESTIDORS

No hem tingut el dia, no hem sabut trobar els llançadors per la defensa d’Hongria
David Martín
tècnic de la selecció espanyola
Hem tingut massa ansietat, hem jugat malament, però no els traiem mèrit a ells; hauríem signat l’estiu que hem fet
Felipe Perrone
jugador selecció espanyola

Espanya-Grècia, final femenina avui (20.30 h)

La selecció espanyola, amb 12 catalanes, disputarà avui (20.30 h, Teledeporte) la final de l’europeu contra Grècia. És la quarta final d’un campionat d’Europa a la qual arriba el combinat estatal i vol revalidar el títol del 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)