Ciclisme

Tercera victòria d’etapa per a Mads Pedersen en la Vuelta

Mads Pedersen (Trek) suma el seu tercer triomf en la Vuelta, en la 19a etapa de la Vuelta amb inici i final a Talavera de la Reina (Toledo) i 138,3 quilòmetres de recorregut que no provocaven cap moviment en la general. Els 134 corredors que seguien en cursa afrontaven una doble ascensió al Port de Piélago (2a), la segona a42,2 km de meta. Ander Okamika (Burgos), Jonathan Caicedo (EF) i Brandon McNulty (UAE) eren neutralitzats a 7 km per coronar després de ser els protagonistes de la fuga del dia, la segona que es formava –la primera era de 16 unitats.

Els Trek i Mads Pedersen entraven a la localitat manxega encapçalant el pilot, a 8,5 km per al desenllaç. Miles Scotson (Groupama) ho intentava sol a l’últim quilòmetre però el danès s’acaba apuntant el seu tercer triomf, tot i que Fred Wright (Bahrain) i Gianni Vermeersch (Alpecin) li disputaven una arribada que semblava que se li feia llarga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)