Ciclisme

Tercer triomf d’etapa per a Mads Pedersen

Ciclisme. El danès no té rival en els esprints de la Vuelta, que avui afronta la darrera etapa de muntanya abans d’arribar demà a Madrid

Mads Pedersen (Trek) ja ha aconseguit tres victòries d’etapa en la Vuelta, després de ser el millor en l’esprint d’ahir a Talavera de la Reina. Hi havia una doble ascensió al port de Piélago (2a), la segona a 42,2 km de meta. Els Trek i el danès van entrar a la ciutat manxega encapçalant el pilot, a 8,5 km, i van mantenir la iniciativa tot i els esforços de Fred Wright (Bahrain) i Gianni Vermeersch (Alpecin), segon i tercer.

L’11 de setembre del 2015, Fabio Aru va pispar la general a Tom Dumoulin, que va acabar sense pujar al podi a Madrid després de l’etapa que també es va disputar a Guadarrama. En aquell 11-S no es pujava Navafria i Canencia i sí dos cops La Morcuera (1a), que avui arriba després dels dos anteriors i serà el penúltim dels cinc ports. Es corona pel costat més fort (9,4 km al 6,9% i pics del 13%) i després queda Navacerrada (1a), que es puja també a l’inici dels 175,5 km que Remco Evenepoel comença amb 2:07 respecte d’Enric Mas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)