Handbol

El Barça trenca el malefici a la pista del Pick Szeged (28-35)

El Barça ha iniciat la defensa del títol de la lliga de campions amb un triomf incontestable a la pista del Pick Szeged hongarès (28-35), un escenari on havia perdut en les dues últimes visites i on avui ha completat una reacció espectacular culminada amb un segon temps excepcional.

Paradoxalment, el Barça ha gestionat millor els primers 5 minuts amb un 5-5 que no pas els cinc posteriors, a pesar de dues inferioritats. Les exclusions de Mem –als 55 segons defensant el potent joc de pivot rival–i de Makuc, que en el minut 3:01 ha fet una acció absolutament evitable recriminada pel propi Carlos Ortega, no han estat un llast. En igualtat numèrica, però, el Barça ha gestionat @malament els atacs i el porter Alilovic s’ha convertit en un mur. Tot plegat, l’ha abocat a un perillós 10-5. El campió d’Europa ha reaccionat amb un 0-3 (11-9) amb un penal marcat per Aleix Gómez. L’entrada de Blaz Janc en la posició de central substituint Makuc –Cindric, l’enyorat fins llavors titular, està lesionat–ha donat més estabilitat a l’atac. Mem s’ha carregat l’equip a l’esquena en atac i el porter debutant Emil Nielsen ha contribuït al 15-14 a la mitja part amb tres aturades seguides. El Barça, fins i tot, ha tingut un atac per marxar als vestidors amb empat, però Richardson ha fallat el llançament exterior.

Amb Richardson esplèndid jugant de central, tant en l’eficiència golejadora (6 gols), com dirigint els seus companys; Nielsen cada cop més gegantí sota els pals i una defensa que ha asfixiat els locals, el Barça, amb Mem (7 gols) i Fàbregas (7 gols) també d’estilets, ha desballestat el Pick Szeged en un segon temps per emmarcar. L’equip de Carlos Ortega ha arribat a marxar de nou gols en diverses ocasions i no ha patit. El primer avantatge (19-20) ha arribat amb un gol de Richardson. Tres de seguits de Fàbregas, dos robant i marxant tot sol, han establert el 21-26. Al Pick Szeged del castellà Juan Carlos Pastor, que estava desesperat, el partit se li ha fet molt llarg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)