El Barça fa els deures contra l’Osca (35-30)

L’equip blaugrana, tot i els alts i baixos, supera el conjunt aragonès i ja és a punt pel duel de Champions contra el Kielce de dijous

El Barça, amb alts i baixos 48 hores després del seu debut europeu a Szeged, ha segellat el seu quart triomf a la lliga Asobal contra el Bada Osca (35-30) i es podrà focalitzar en el duel contra el Kielce de dijous vinent al Palau Blaugrana (20.45 h). Els màxims golejadors del Barça han estat Aleix Gómez (6) i Melvin Richardson (6), que passa per un moment molt dolç de forma.

L’equip blaugrana ha començat amb bon peu (3-0), però algunes llacunes defensives i la pèrdua de pilotes han donat vida al seu rival, que ha restablert l’equilibri als 8 minuts de joc (5-5). El conjunt de Carlos Ortega ha jugat amb alts i baixos. Ha vist porteria amb facilitat (17-12), però li ha faltat intensitat i consistència en defensa i ha encaixat excessius gols en els primers 30 minuts de partit (21-18).

En la segona meitat, l’Osca ha abaixat l’efectivitat i el Barça, letal al contraatac, ha posat la directa i ha eixamplat la diferència fins als 10 gols (34-24). Amb el triomf encarrilat, el conjunt barceloní ha aixecat el peu de l’accelerador i l’equip aragonès ho ha aprofitat per reduir diferències amb un parcial de 0-5 (34-29). Carlos Ortega no volia que el partit se li compliqués i després d’un temps mort ha tornat a fer entrar l’equip de gala. El Barça, amb grans intervencions de Gonzalo (10 aturades a la segona part) ha frenat la remuntada del rival i ha segellat el seu quart triomf a la lliga per 35-30.