Handbol

El Fraikin Granollers marca territori a Logronyo (24-35)

El conjunt vallesà ha encarrilat el triomf amb una defensa espectacular en la primera meitat (5-16)

El Fraikin BM Granollers ha resolt la seva visita a Logronyo amb molta més suficiència de l’esperada (24-35) i reforça les seves credencials per revalidar el subcampionat de lliga. El duel ha estat condicionat per la primera meitat vallesana, en què ha desarmat el seu rival amb una defensa per emmarcar (5-16).

La posada en escena del conjunt d’Antonio Rama ha estat espectacular. La bona defensa, amb un Rangel Luan estratosfèric sota els pals, i la clarividència en atac han segellat un primer parcial de 0-5. Miguel Ángel Velasco ha demanat temps mort, però el guió del partit no ha variat. El Logronyo ha necessitat 9 minuts per veure porteria. El Granollers continuava amb velocitat de creuer i ha obtingut una màxima renda de 11 gols (2-13) després de la quarta diana de Jan Gurri. Per uns moments semblava que l’equip de la Rioja reaccionava, però ha estat un miratge i així s’ha arribat a la mitja part amb un contundent 5-16 i un clínic granollerí en defensa. Rangel ha tancat la primera meitat amb 9 aturades i un 64% d’encert.

En la segona meitat, el Logronyo ha ajustat la defensa i de mica en mica ha anat reduint el desavantatge fins al 17-24. Rama ha demanat temps mort, i amb una defensa 5-1 i les accions ofensives de Gurri i Yusuf ha aturat la reacció local per acabat sentenciant el duel fins al 24-35 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)