Ciclisme

Tobias Foss i Ellen van Dijk, campions del mon de CRI

Tobias Foss (1997) és el nou campió de contrarellotge individual, després de guanyar la cursa inaugural del campionat del mon que es du a terme a Wollongong (Austràlia) fins diumenge que ve. El noruec del Jumbo-Visma ha fet els 34,2 km en tres segons menys que el suís Stefan Kung (Groupama), mentre el vencedor de la Vuelta, Remco Evenepoel (Quick-Step), completa el podi a 9 segons de Foss i repeteix el bronze de l’any passat a casa seva, a Flandes. Els derrotats, el campió els dos últims anys,Filippo Ganna (Ineos) i Tadej Pogacar (UAE). L’italià era setè a 58 segons tot just per darrera de l’eslovè, que completava el recorregut en 48 segons més que el 40:02 de Foss.

El primer or del campionat és el d’Ellen van Dijk, que feia els 34,2 km en 44:28 per revalidar el títol. La neerlandesa del Trek Segafredo (1987) ja havia guanyat el mundial de CRI el 2013 a Florència. L’australiana Grace Brown i la suïssa Marlen Reusser s’apunten la plata i el bronze, a 15 i 42 segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)