Natació

Victòries per a Pujol i Giralt en la Travessia

Natació. 2.082 participants en la 78a edició de la prova disputada a l’estany de Banyoles

La 78a edició de la Travessia a l’Estany de Banyoles té Guillem Pujol i Clàudia Giralt com a vencedors absoluts. La nedadora del CN l’Hospitalet completava el recorregut en 26:11, mentre que el blanenc del CN Mataró, en 23:33.

Marcos Gil i Carlos Ortiz en homes i Laura Rodríguez i Alexandra Mejía en dones completen els podis de les categories absolutes, de 2.115 m des de la banda sud de l’estany fins al paratge de Lió. Entre totes, comptant-hi també les distàncies de petits i de menors, hi havia 2.082 participants.

El trofeu Miquel Masgrau, Paquel, al club amb més nedadors en les travessies controlades informàticament, era per al Sabadell; el Llorenç Castañer i Viñas, que premia el que ha classificat en primer lloc un equip de tres nedadors i/o tres nedadores, per al Mataró i per al Font-Romeu, respectivament. Aquest últim també s’enduia el David Moner, que premia el primer club amb cinc homes i cinc dones junts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)