Tennis

Federer anuncia que divendres s’acomiadarà jugant un duel de dobles en la Laver Cup

El suís Roger Federer va confirmar que jugarà divendres un partit de dobles, amb la parella encara per anunciar, però amb el desig que pugui ser amb Rafael Nadal. Federer, que va anunciar la setmana passada la retirada dels tornejos professionals, jugarà la Laver Cup a Londres com a comiat i avui ha donat una roda de premsa a l’O2 de la capital britànica.

L’helvètic va anunciar que no està disponible per a l’individuals, pels seus problemes al genoll, però que jugarà el dobles divendres com a manera de dir adéu al circuit.“És un esdeveniment ATP no vull causar problemes”, va dir Federer després de ser preguntat per la necessitat de jugar un individuals i un dobles segons les regles del torneig.

“Ateses les meves limitacions i per això li vaig preguntar a Borg si està bé si només puc jugar un dobles divendres a la nit. Matteo (Berrettini) jugarà dissabte per mi. Borg va dir que està bé, ha parlat amb John (McEnroe) i amb l’ATP i diuen que està bé”.

“Aquí estic per preparar-me pel meu últim partit de dobles. Estic nerviós perquè fa molt que no jugo i espero estar competitiu”. Sobre la possibilitat de jugar amb Nadal, com ja va passar a l’edició de Ginebra 2017, Federer va dir que “per descomptat” que li encantaria. “Podria ser una situació única si passés. Per tot el que hem batallat, pel que ens hem respectat. Ens hem portat molt bé, la carrera que hem tingut tots dos... És un gran missatge per a l’esport, no només per a l’esport tennis. Seria un moment molt especial”, va afegir Federer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)