Futbol sala

El Barça imposa el seu arsenal ofensiu al Còrdova (6-4)

Ferrão i Dyego, per partida doble, Sergio González i Catela han estat els golejadors en l’estrena de l’equip al Palau Blaugrana

El Barça ha segellat el segon triomf a la lliga contra el Còrdova (6-4) en l’estrena del campionat al Palau Blaugrana. L’equip de Jesús Velasco ha acabat imposant el seu arsenal ofensiu en un partit elèctric, amb diferents alternatives en el marcador. Ferrão i Dyego, per partida doble, Sergio González i Catela han estat els golejadors blaugrana.

Només començar Pulinho ha sorprès el Barça amb una contra en què ha definit molt bé amb un xut ajustat per la banda dreta (4’). El conjunt blaugrana ha replicat amb una doble rematada al pal de Matheus i André Coelho. En defensa, però, l’equip de Jesús Velasco mostrava fissures i concedia massa espais al rival. L’aparició de Ferrão en la rotació ha resultat providencial. El pivot de Chapecó ha sortit al rescat i amb un minut ha capgirat el resultat, aprofitant dues assistències d’Antonio Pérez: la primera rubricant una jugada de tiralínies i en la segona rematant un servei de cantonada. El Barça ha posat la directa i en tres minuts ha marcat tres gols. El tercer ha estat obra de Sergio González, després d’una recuperació i de superar Fabio amb un xut que se li ha esmunyit per sota les cames. El Còrdova no s’ha deixat intimidar i ha escurçat diferències abans del descans amb un míssil de Lucas Bolo, que s’ha colat per l’escaire dret de la porteria defensada per Miquel Feixas.

El Barça ha sortit fred després de la mitja part i Bolo n’ha tingut prou en 27 segons per connectar un segon cacau i restablir l’equilibri al resultat. El partit anava a ratxes. I el conjunt blaugrana ha tornat a reaccionar amb un gol de Dyego, aprofitant un regal de Saura, i un altre de Catela en una ràpida transició. El joc d’atac s’imposava a les defenses i Miguelín escurçava novament diferències, aprofitant una badada en la rereguarda. Dyego, que avui exercia de capità, ha posat pràcticament la sentència amb la seva característica diagonal per la banda esquerra (34’). El Còrdova se l’ha jugat amb el porter jugador a 3:30 del final, però Miquel Feixas s’ha mantingut ferm i el resultat ja no s’ha mogut.