Natació

L’hongarès Betlehem i l’alemanya Spiwoks guanyen la copa europea LEN al Port de Barcelona

L’hongarès David Betlehem, campió del món júnior, amb un registre d’1h41:11, i l’alemanya Jeannette Spiwoks, amb un temps d’1h51:37, han estat els vencedors de la sisena i última etapa de la copa europea LEN d’aigües obertes –10.000 metres–, que s’ha disputat en el marc de la 94a Travessia al Port de Barcelona que organitza el Club Natació Atlètic Barceloneta (CNAB), amb sortida al moll de Bosch i Alsina. En la cursa masculina, segon ha estat l’alemany Rob Muffels, campió del món per equips i medalla de bronze a l’Europeu de 2018 i als mundials de 2019 que ha acreditat un temps d’1h43:48, i tercer ha quedat el blanenc Guillem Pujol, nedador internacional que ha tornat a demostrar la seva vàlua, amb una marca de 1h44:18.35, després de protagonitzar un esprint final amb el txec Martin Straka (1h.44:18.80) i l’andalús Ángel de Oña (1h.44:19.00). La valenciana Ángela Martínez (1h54:11) i la madrilenya Candela Sánchez (1h54:14) han estat segona i tercera, respectivament, en la cursa femenina. Spiwoks ha repetit el triomf de l’any passat en aigües barcelonines i ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva en la present edició de la copa LEN amb molta superioritat respecte als seus rivals,

El nedador de la Federació Catalana de Natació Àlex Jiménez (CN Caldes) i Aida Bertran (CE Mediterrani), per la seva banda, han estat els vencedors de la cursa absoluta de la Travessia sobre una distància de 5000 metres. Han completat el podi masculí el nedador del GEiEG Gerard Roura (54:52.95) i el del Mare Nostrum Adrián Pérez (54:57.95). Jèssica Rodríguez (CN Igualada) i Maria Huertas (CN Tàrraco), per la seva banda, han completat el podi femení absolut. La històrica cita de la natació en aigües obertes catalana, doncs, ha combinat el vessant popular amb la sisena i última etapa de la copa europea de l’especialitat, amb fondistes de primer nivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)