Ciclisme

Martorell, un altre inici d’etapa de la propera Volta

Martorell, a qui l’Associació de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport (ACES Europe) ha designat Ciutat Europea de l’Esport per a l’any 2023, serà el punt de sortida d’una de les etapes de la propera Volta. La 102a edició de la cursa més antiga del continent, només superada pel Tour i el Giro, torna a la ciutat del Baix Llobregat per primer cop des del 1994.

“És tot un orgull per Martorell tornar a acollir després de 29 anys un esdeveniment tan rellevant com la sortida d’etapa d’aquesta nova edició de la Volta Ciclista a Catalunya. El nostre municipi torna a mostrar una clara aposta pels grans esdeveniments esportius que ens referma com a Ciutat Europea de l’Esport 2023 implicant en tot moment als veïns i veïnes del municipi en tota aquesta activitat esportiva. Continuem demostrant que Martorell és un bon exemple de com l’esport es pot posicionar al servei de la salut, la cohesió social, l’educació i la cultura.” És l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa. Per la seva banda Rubèn Peris, president de la Volta Catalunya, apunta: “Cal felicitar a l’Ajuntament de Martorell per la seva aposta decidida per l’esport, i bona prova d’això és el reconeixement com a Ciutat Europea de l’Esport. Estic segur que la sortida de la Volta serà un dels esdeveniments centrals d’aquesta designació, amb la presència dels millors equips i ciclistes del món a Martorell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)