Futbol sala

El Barça ja és líder en solitari després de golejar el Llevant (1-6)

L’equip de Jesús Velasco ha resolt el duel entre els dos equips invictes amb cinc dianes a la segona meitat

El Barça ja s’ha situat com a líder en solitari de la lliga després de vèncer a Paterna el Llevant (1-6), l’altra equip que s’havia mantingut invicte en les dues primeres jornades del campionat. Matheus, per partida doble, Carlos Ortíz, Sergio Lozano, Sergio González i Catela han estat els golejadors del conjunt de Jesús Velasco.

Tot i un avís inicial de Matheus, en el primer tram de partit el Llevant ha imposat el seu joc ràpid i directe, i un pèl anàrquic. Dídac Plana ha hagut de fer un parell d’intervencions de mèrit. El Barça intentava posar-hi ordre i Sergio Lozano i Marcenio replicaven amb dos xuts al pal. El capità rubricant un contraatac iniciat per Sergio González i l’ala brasiler amb una exquisida vaselina que s’ha estavellat al travesser. La tercera ha estat la bona i Matheus ha inaugurat el marcador amb una gran paret amb Dyego (15’). Fede ha impedit que el Barça ampliés la renda abans del descans.

El porter del Llevant també ha estat providencial només començar la segona part. Dídac ha iniciat una transició de vertigen. Adolfo ha assistit a Dyego, que a boca de canó s’ha topat amb Fede. En una altra acció iniciada pel porter maresmenc, Matheus ha driblat Rubi i ha anotat la seva segona diana (22’). El Llevant estava contra les cordes i per treure’s la pressió de sobre, el tècnic local ha ordenat atacar amb cinc jugadors. La tàctica no li ha donat resultat perquè Carlos Ortíz li ha robat la cartera a Rafa Usín i ha marcat a porteria buida (27’). Una pèrdua del Barça ha donat aire al Llevant, que ha retallat diferències amb un gol de Peléh. El conjunt de Sergio Mullor persistia amb el porter jugador, però l’equip català s’ha mantingut sòlid i Sergio Lozano (36’) i Sergio González (36’) hi han posat la sentència. Amb el partit sentenciat, el Barça no ha abaixat la guàrdia i encara ha marcat un sisè gol de contraatac, rubricat per Catela (39’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)