Handbol

Ortega: “Tot i que l’Elverum és cuer, guanyar fora de casa a la lliga de campions sempre és molt complicat”

El Barça, líder amb tres victòries, visita el conjunt noruec (18.45 h per Esport3), que encara no ha sumat cap punt

El Barça, líder invicte del grup B de la lliga de Campions, visita demà el cuer, l’Elverum noruec (18.45 h per Esport3) amb el repte de mantenir la ratxa de victòries abans del parèntesi pels partits de seleccions. Tot i la posició del rival, que encara no ha estrenat el seu caseller, el tècnic blaugrana Carlos Ortega adverteix que no serà un partit plàcid: “Guanyar fora de casa en la lliga de campions sempre és molt complicat. A més, jugarem en un pavelló que no és el seu habitual, el Hakons Hall de Lillehamer amb capacitat per a 11.500 espectadors, per disposar de més suport i posar-nos més pressió.”

Sobre el rival, apunta: “Ha canviat molt respecte a la temporada passada amb la marxa de jugadors importants, tot i que manté el central Tobias Grondahl, el seu motor, i el porter Emil Imsgard i s’ha reforçat amb el lateral serbi Uros Borzas.” Precisament, Ortega considera que tallar la connexió amb Grondahl pot ser una de les claus del partit. Sense cap baixa, el tècnic andalús ha deixat fora de la convocatòria el jove pivot català Artur Parera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)