El Barça fa els deures a Cangas (21-34)

L’equip blaugrana fa el ple de victòries a l’Asobal, amb set de set, abans del parèntesi pels partits de seleccions

El Barça ha resolt amb molta solvència la seva visita a Cangas (21-34) per refermar el seu lideratge a l’Asobal amb set victòries en set partits abans del parèntesi de seleccions. Sense Mem i N’Guessan, fora de la convocatòria per descansar, Carlos Ortega ha dosificat tota la plantilla i els gols dels blaugrana han estat molt repartits. Després dels partits de seleccions, amb 16 dels 17 jugadors amb compromisos internacionals, la plantilla del Barça es retrobarà per afrontar la Super Globe, del 18 al 23 d’octubre a Amman (Aràbia Saudita).

El Barça ha anat per feina i amb recuperacions i sortides al contraatac ja ha marcat territori només començar. Un parcial de 3-9 (11’) ha obligat al tècnic local Nacho Moyano a demanar temps mort. El conjunt gallec ha ajustat la defensa i per uns minuts s’han mantingut les distàncies, però una altra estrebada blaugrana en l’últim tram li ha permès arribar al descans amb una màxima renda de 9 gols (10-19) i el partit encarrilat. A més dels 5 gols de Wanne, també ha brillat Gonzalo, amb 8 aturades i un percentatge superior al 40%.

Tot i alguns canvis en el set titular, l’inici de la segona part ha estat pràcticament un calc de la primera. Parcial de 3-7 del Barça (13-26) i temps mort de Moyano (41’) per donar oxigen als seus jugadors. El Cangas ha atacat amb set i momentàniament ha vist porteria amb més claredat. Ha estat un miratge perquè l’equip blaugrana ha recuperat diverses pilotes i amb gols fàcils ha aconseguit una màxima renda de 16 gols (18-34). Amb tot decidit, el conjunt de Carlos Ortega ha aixecat el peu de l’accelerador i el Cangas ha pogut maquillar el resultat final (21-34).