Atletisme

La World Athletics presenta les deu candidates a ser l’atleta de l’any del 2022

La World Athletics ha fet pública la llista de les deu candidates a ser l’atleta de l’any del 2022 i ha obert les votacions per escollir per votació popular les cinc finalistes fins el 31 d’octubre. Les deu candidates són:

- Tobi Amusan (Nigèria). Campiona mundial de 100 m tanques. Va batre el rècord mundial amb 12.12.

- Chase Ealey (Estats Units). Campiona mundial de pes a l’aire lliure i subcampiona a pista coberta.

- Shelly-Ann Fraser-Pryce (Jamaica). Campiona mundial de 100 m per cinquena vegada. Millor marca mundial de l’any amb 10.62 i set marques per sota de 10.70 aquesta temporada.

- Kimberly García (Perú). Campiona mundial de 20 km marxa i de 35 km.

- Shericka Jackson (Jamaica). Campiona mundial de 200 m. Millor marca mundial de l’any amb 21:45, la segona de la història.

- Faith Kipyegon (Kenya). Campiona mundial de 1.500. Millor marca mundial de l’any amb 3.50.37, a tres dècimes del rècord del món.

- Yaroslava Mahuchikh (Ucraïna). Campiona mundial d’alçada a pista coberta i subcampiona a l’aire lliure. Campiona d’Europa i millor marca mundial de l’any amb 2,05 m.

- Sydney McLaughlin (Estats Units). Campiona mundial de 400 m tanques i de 4x400. Va batre el rècord mundial de 400 m tanques amb 51.41 als campionats dels Estats Units i va tornar a fer-ho als mundials amb 50.68.

- Shaunae Miller-Uibo (Bahames). Campiona mundial de 400 m a l’aire lliure i de pista coberta.

- Yulimar Rojas (Veneçuela). Campiona mundial de triple salt a l’aire lliure i de pista coberta. Va batre el seu rècord mundial amb 15,74 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)