Barça-Kielce, una semifinal d’alt nivell en la Super Globe

Handbol. Els blaugrana superen el Tunis en l’últim partit de la fase de grups. Es repetirà la final de la Champions contra els polonesos

Barça 37 Esperance Tunis 24

BARÇA:Gonzalo Pérez de Vargas, Aleix Gómez (4), Mem (2), Fàbregas (7), Cindric (2), N’ Guessan (6) i Ariño (3) –set inicial–; Thiagus Petrus (2), Richardson (1), Frade (4), Wanne (2), Lángaro (3), Carlsbogard, Janc (1), Parera i Nielsen (p.s). .ESPERANCE TUNIS:Namli (Sfar p.s.), Merghali (1), Jallouz, Jbali (2), Becha (1), Slama, Boughanmi (3, 1p) –set inicial–; Toumi (1). Hachicha (5), Ben Salah (7, 1p), Jlidi, Bhar, Abdelli (1) i Al Shoushen (3).PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-2, 4-4, 11-4, 15-6, 16-8 I 18-12 (descans), 20-14, 25-15, 29-17, 30-20, 34-22 i 37-24.ÀRBITRES:R. Schulze i T. Tonnies (Alemanya). Van excloure Fàbregas i van mostrar targeta vermella directa a Abdelli.

El Barça s’enfrontarà al Kielce polonès en una semifinal de gran nivell en la Super Globe que s’està disputat a Damman, Aràbia Saudita. Els blaugrana i els polonesos repetiran demà (19.30 h) l’última final de la lliga de campions, en què el Barça va guanyar el títol.

En el segon, i últim partit de la fase de grups, el Barça va guanyar per 37-24 l’Esperance Tunis, va acabar en la primera posició del seu grup i va passar a la semifinal. Els blaugrana van sortir amb ganes d’avançar-se aviat i no haver de patir i ho van aconseguir. En el minut 22 guanyaven de nou gols (16-7) i es va arribar al descans amb un 18-12. En la segona meitat el Barça va aconseguir la màxima diferència de tretze gols en el minut 42 (28-15), i aquest marge es va mantenir al final del partit. Pérez de Vargas va fer grans aturades i va ser escollit MVP del partit. Fàbregas, amb 7 gols i N’Guessan, amb 6 van destacar en atac.

El Kielce va superar el Taubaté brasiler (30-39) en l’últim partit del seu grup. L’altre semifinal enfrontarà l’Al Ahly egipci, que entrena el català David Davis, i el Magdeburg alemany, actual campió del mundial de clubs.