Atletisme

L’entrenament de la dona, a debat

La presidenta de la federació catalana Mercè Rosich serà l’encarrega d’inaugurar el programa del seminari i també hi intervindrà en el bloc de psicologia. Al final de la sessió es farà una taula rodona amb les atletes Sara Gallego, Berta Segura, Geena Stephens i Laura Bou

La sala de formació de la pista d’atletisme de La Mar Bella de Barcelona serà dissabte l’escenari del Seminari CEAM Entrenament de la Dona, impulsat per l’entrenador Luis Sevillano. La presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme (FCA) Mercè Rosich serà l’encarregada de fer la presentació i la inauguració (16.15 h), i posteriorment també una de les ponents, en la seva condició de doctora en Psicologia. Rosich tractarà a les 18 h sobre els “aspectes psico-socials influents en la dona esportista”.

El programa del seminari començarà a les 16.30 h amb un primer bloc sobre salut i esport, en què es tractarà del “Sòl pèlvic i entrenament”, a càrrec d’Alba Pérez Gil; i el “Cicle menstrual i rendiment”, per part de la doctora Gómez Roig. Després de la xerrada de Rosich es farà una pausa i posteriorment es reprendrà el programa amb el bloc de Nutrició i dietètica (18.45 h). Diana Alonso parlarà de les “Necessitats nutricionals de la dona atleta” i tot seguit s’abordarà la part final de la sessió amb el bloc d’entrenament amb la ponència “Atletisme en femení”, d’Eulàlia Torrescasana Quintana, i un taula rodona sobre l’Entrenament del 400 m, amb la participació de quatre rellevistes de la selecció espanyola, Sara Gallego, Berta Segura, Geena Stephens i Laura Bou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)