Atletisme

Meritxell Soler, amb nou rècord, i Adam Maijó guanyen la Cursa dels Bombers

La manresa ha fet 33:20 i el tarragoní 29:24

Meritxell Soler i Adam Maijó han guanyat la Cursa dels Bombers de Barcelona que ha tingut 12.243 corredors en la sortida dels 10 km de circuit urbà. La corredora de l’Avinent Manresa ha aconseguit la victòria amb un nou rècord de la prova de 33:20, mentre que Adam Maijó s’ha imposat amb 29:24.

La manresana Meritxell Soler ja va guanyar la darrera edició i en aquesta ha dominat des de la sortida per davant de la marroquina Douae Oboukir (CA Sant Just) que ha acabat segona amb 34:02. Meritxell Soler ha superat l’anterior millor registre de la prova per tretze segons.

En la cursa masculina la lluita s’ha centrat entre Abdnessaer Oukhelfen (Unicaja Jaén) i el tarragoní Adam Maijó, que finalment ha aconseguit la victòria. Abdnessaer Oukhelfen ha acabat segon amb 29:42. Pel que fa a la competició de bombers, la victòria ha estat per Eric Moya en la categoria masculina i Gemma Font en la femenina.